LARISA PUTIGNA i ZOHIL MATIJA DRUGOPLASIRANI 🥈🥈, ANDREJ MRKIĆ TREĆI 🥉NA MASTERSU HSTS-a 🇭🇷

LARISA PUTIGNA i ZOHIL MATIJA DRUGOPLASIRANI 🥈🥈, ANDREJ MRKIĆ TREĆI 🥉NA MASTERSU HSTS-a 🇭🇷

Drugog, završnog dana 7.memorijala Dean Šešelja-Masters HSTS-a u Puli osvojili smo još 3 odličja!🏓🏓🏓

U kategoriji mlađih juniorki Larisa Putigna ostvarila je odličan plasman osvajanjem 2. mjesta 🥈 I nastavila sa dobrim izdanjima nakon srebra🥈I bronce 🥉proteklog vikenda na juniorskom PH u Požegi.U finalu je poražena od Pustaj sa 1-3, a zanimljivo je da su obje igračice bile zajedno u skupini gdje je bolja bila Putigna istim rezultatom. Naše druge dvije igračice Andrae Orbanić I Mia Buić nisu uspjele izboriti prolazak skupine I plasman u ¼ finale.

U kategoriji mlađih juniora Andrej Mrkić osvojio je 3. mjesto🥉 , nakon što je u ½ finalu tijesno poražen u fiksu petog seta od kasnijeg pobjednika Marjanovića sa 2-3.
Zidarić Petar(kadet) odigrao je sjajno u starijoj kategoriji, prvo iznenadio igrom I osvajanjem 1. mjesta u skupini, a u ¼ finalu je kasnijeg pobjednika Marjanovića imao na “konopcima” pri vodstvu 2-0 i 9-4, te tri meč lopte(10-8, 11-10). Nažalost nije uspio, na kraju je poražen od starijeg I iskusnijeg Marjanovića 2-3 ali čestitke Petru za odličan nastup, prikazanu igru I ostvaren rezultat.👏 Deni Vale nije prošao skupinu u također za njega starijoj kategoriji mlađih juniora.

Matija Zohil osvojio je također odlično 2.mjesto🥈 u kategoriji mlađih kadeta I nastavio sa odličnim rezultatima nakon što je prošlog tjedna osvojio pojedinačno PH u Požegi.🏆

Na kraju želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali I pomogli u organizaciji i provedbi 7. Memorijala Dean Šešelja-Masters HSTS-a.👏🤝🫂